Bil Oplader

Hvorfor bør du have en lader til elbil hjemme?

Ønsker du at blive kontaktet?

Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på salg@fonnesbaek.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 75 38 10 32

Stilren, lille og kompakt ladestation til nem opladning i hjemmet, boligforeningen eller virksomheden. Funktioner som belastningsbalancering, forbrug af el og meget mere. Forbundet med WiFi.

Plug & Charge-tilstand: Opladningen starter med det samme, når ladekablet er tilsluttet bilen. (BEMÆRK!

Indikatorlys på fronten, der tydeligt angiver ladestatus ved hjælp af forskellige farver (rød, gul, grøn).

Kompakt og fremtidssikker vægmonteret AC-lader til elbiler.
Laderen har et type 2-udtag, som passer til det ladekabel, alle plug-in hybrid- og elbiler i Europa har i bagagerummet.

Via en gratis app til både Apple og Android har kunden mulighed for at styre laderens funktioner. Som eksempel på funktioner kan nævnes, at man kan starte, stoppe og se status på ladesessionen, opsætte tidsintervaller, hvor man ønsker, at opladningen skal starte og stoppe samt muligheden for at opdatere laderen med nye funktioner.

Installatøren har en speciel app, som muliggør mere avancerede indstillinger, som fx permanent begrænsning af laderens maksimale effekt.

Laderen har også RFID-læser, som muliggør autorisation af brugeren via RFID-kort. Det er muligt at knytte flere RFID-kort til samme lader, eller at samme RFID-kort kan anvendes på flere ladere i et netværk.
Der medfølger 1 stk. RFID-kort med hver lader – flere kan købes som tilbehør.

Man kan kommunikere med laderen via Ethernet, wi-fi og Bluetooth. Ved tilslutning til ABB AC-cloud via internettet vil brugeren kunne se informationer om laderen via en browser. Tilslutningen til ABB-cloud åbner også op for avanceret belastningsstyring, som kan skræddersys til den eksisterende installation.

Laderen har en maksimal lade-effekt på 22 kW/32 A ved 415 V. Dette betyder, at en elbil med et 40 kWh-batteri kan lades op på ca. 2 timer, hvis den understøtter 22 kW-ladning.
Vær opmærksom på, at det altid er bilen, som bestemmer, hvor meget effekt der kan lades med.