Trådløs netværk

Vi udfører alt indenfor trådløs netværk, med den nyeste teknologi, både til private og erhverv

Informationerne vil blive lageret ude i skyen, så der ikke mistes data.

Ønsker du at blive kontaktet?

Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på salg@fonnesbaek.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 75 38 10 32

GWN 7660

Grandstreams GWN7660 er et 802.11ax Wi-Fi 6-access punkt i den bedste kvalitet, der gør det muligt for virksomheder at bygge næste generation af Wi-Fi-netværk til højdensitets miljøer. Den tilbyder dual-band 2×2:2 MU-MIMO med DL/UL OFDMA-teknologi og et avanceret antennedesign der giver den maksimale hastighed på netværket og udvidet Wi-Fi-dækningsområde.

For at sikre en let installation og brugervenlighed, bruger GWN7660 et controller-løst design, hvori controlleren er indlejret i produktets web-interface. Man kan også vælge at bruge cloud løsningen i stedet.
Med access punkter fra grandstream får du gratis adgang til GWN Cloud.

Med GWN Cloud kan man lægge alle sine access punkter ind. Det eneste man skal gøre er at åbne Gwn Cloud appen, så kan man tilføje produkter ved at scanne stregkoden, på bagsiden. Lettere bliver det ikke at have alle punkter samlet.

GWN7660 er det ideelle Wi-Fi AP til voiceover-Wi-Fi-implementeringer, og er der noget Grandstream brillere i, så er det WiFi calls og Voice over IP.
Med disse produkter får du funktioner som avanceret QoS, lave svartider, mesh-netværk, captive portaler, gæstenetværk og to Gigabit-netværksporte (en med PoE/PoE+, og en uden, med en switch). Grandstreams GWN7660 kan understøtte 256 klienter samtidig, pr. AP.
Grandstreams GWN7660 er et rigtig godt access punkt, der som en del af en Wi-Fi-løsning, er perfekt til implementeringer af mellemstore trådløse netværk.

GWN 7602

GWN7602 er et kompakt Wi-Fi-access punkt der er designet til små virksomheder, de private hjem, kontorer, hoteller og meget mere. Den har tre 100 Mb-porte, så der er nok til at forsyne IP-telefoner, IPTV, computere og lignende enheder med ethernet, samtidig med at den har en Gigabit-netværksport med PoE/PoE+ og PSE.

Grandstreams GWN7602 tilbyder dual band 2×2:2 MIMO-teknologi og et højaktuelt antennedesign for maksimal hastighed på netværket, der understøtter op til 80 klienter og en dækning på op til 100 meter.
Med access punkter fra grandstream får man gratis adgang til GWN Cloud.

Med GWN Cloud kan man lægge alle sine access punkter ind. Det eneste man skal gøre er at åbne Gwn Cloud appen, så kan man tilføje produkter ved at scanne stregkoden, på bagsiden. Lettere bliver det ikke at have alle punkter samlet.
GWN7602 er det ideelle Wi-Fi AP til voiceover-Wi-Fi-implementeringer, og er der noget Grandstream brillere i, så er det WiFi calls og Voice over IP.
Med disse produkter får du funktioner som avanceret QoS, lave svartider, mesh-netværk, captive portaler og gæstenetværk.
Grandstreams GWN7602 er et rigtig godt access punkt, der som en del af en Wi-Fi-løsning, er perfekt til implementeringer af små og mellemstore trådløse netværks installationer.

GWN 7602 er helt perfekt gamer værelset, hvor den udover at levere trådløst net også har indbygget switch til gamer computeren eller spillekonsollen.

GWN 7052

GWN7052 er en dual-band router med 802.11ac Wi-Fi-teknologi. Ideel som BASE1 enhed i kombination med andre Grandstream produkter i et hjemmenetværk eller i en mindre virksomhed.

GWN7052 enheden har 2X2 MU-MIMO og understøtter trådløst MESH-netværk og kablede AP-forbindelser.

Vi anbefaler GWN7052 som den første enhed (BASE1) i dit netværk. Herved kan der slukkes helt for internetudbyderens router. Dette giver maksimal ydelse, samt fuldt overblik over hele installationen.

For at sikre nem installation og administration inkluderer GWN7052 en indbygget controller indlejret i produktets webbrugergrænseflade. Det understøttes også af GWN.Cloud, Grandstreams gratis cloud Wi-Fi-administrationsplatform. Ved at kombinerer høje Wi-Fi-hastigheder, mesh-netværk og kablede AP-forbindelser med avancerede funktioner, herunder VPN og avanceret QoS er GWN7052 den ideelle router til et voksende hjemme- og forretningsnetværk.