Termografi

MHT termografi er først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed. I dine elinstallationer kan der gemme sig fejl og mulige brand-fælder, som ikke kan ses med det blotte øje. Derfor har vi taget MHT termografi i brug, der v.h.a et varmebillede kan tjekke dine elinstallationer. Gennem et avanceret termografikamera kan vi se, hvordan dine installationer har det – uden at være i vejen for jeres daglige arbejde.

Skader i forkøbet

Kameraet måler varmen i elinstallationen, og ud fra det kan vi se, hvor der kan opstå problemer. Vi kommer fremtidige skader i forkøbet, og du vil kunne undgå unødvendige afbrydelser i den daglige drift. Eller, hvad der er endnu værre, brand, lysbuer og kortslutninger i elinstallationerne. Et MHT termografi-tjek omfatter alle dine installationer, og du får bagefter en veldokumenteret rapport.

Tilstandsrapport

Vores medarbejdere er FSI certificeret, og de kan udfærdige en specifik tilstandsrapport. Med den i hånden er det muligt at forebygge frem for at genopbygge. Du vil kunne se, hvad der trænger til en udskiftning. Får du foretaget en termografiundersøgelse, opbevarer vi billederne af dine installationer på en CD-rom. Vi vil til enhver tid kunne holde øje med udviklingen i installationerne, for en sikkerheds skyld.

Vi anbefaler MHT termografi, fordi:

Du får dokumentation på dine installationers tilstand.

Ønsker du at blive kontaktet?

Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på salg@fonnesbaek.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 75 38 10 32