Tyverialarm

De nye alarmer som er trådløse, kan opsættes i et hvilket som helst hus, uden at det kan ses. Det kan både være nybygninger og eksisterende bygninger.

Der kan fås diverse tilbehør, så der er faktisk ikke nogen begrænsninger.

Blandt andet  trådløse komponenter som røgdetektorer, PIR-detektorer, glasbrudsdetektorer, vandskadedektorer, sender til håndled, nøgleringssender og opkald til vagtcenrtal, enten via fastnet eller GSM modem.

De er designet til at give større sikkerhed, tryghed og kontrol samt er forsynet med flere faciliteter end de fleste andre alarmer på markedet idag.

De trådløse alarmer er oven i købet lette at bruge, bl.a. med indtalte beskeder, som kan lede dig gennem de forskellige muligheder. Alarmen er derfor også velegnet til ældre personer.

Der tilbydes en række faciliteter, såsom at tænde lyset på bestemte tidspunkter, optage og afspille beskeder. Derudover kan den give dig besked når f.eks børnene kommer hjem og frakobler alarmen.

De er hurtige at installere, da alle detektorer m.m er trådløse – derfor ingen kabler. Desuden er den unikke indtalte vejledning i forbindelse med anvendelse af alarmen en kæmpe fordel. Der skal ikke læses manualer eller læres udenad. Alarmen fortæller dig hvad du skal gøre.

 

Tyverialarm

Se vores aktuelle tilbud på PowerMaster alarm her

Central            Dørkontakt             Kamera             Nøgleringsender             Røgalarm             Sensor             Sirene             Tastatur